Over ons

Over ons

hands

Vertrouwen

books

Kennis

judge

Ervaring

Mr. Jan Cocquyt behaalde in 1994 zijn diploma van licentiaat in de rechten aan de K.U.Leuven.

Vanaf 1994 is Mr. Cocquyt ingeschreven aan de Balie te Antwerpen.

Hij vervulde zijn stage bij het advocatenkantoor VERMEULEN waar hij ervaring opdeed in diverse domeinen.

In 2001 behaalde Mr. Cocquyt een bijzondere licentie milieurecht aan de Universiteit Gent, alwaar hij gedurende bijna drie jaar eveneens wetenschappelijk medewerker was bij het Maritiem Instituut onder leiding van Prof. Dr. Frank Maes.

In deze functie werkte hij mee aan diverse nationale en internationale onderzoeksprojecten zowel in opdracht van de Vlaamse als de Federale regering.

Mr. Cocquyt is auteur van verschillende wetenschappelijke artikels en werkte mee aan de totstandkoming van de Codex Wetgeving Kustzone.

In 2003 richtte Mr. Cocquyt zijn eigen kantoor op en vestigde hij zich in Deurne. Momenteel is hij meer dan twintig jaar actief en heeft dan ook een zeer ruime expertise opgebouwd.

Het advocatenkantoor Jan COCQUYT is een onafhankelijk kantoor dat echter beschikt over een uitgebreid netwerk van correspondenten zowel in Turnhout, Leuven, Gent als Sint-Niklaas. Dankzij dit netwerk van correspondenten wordt een adequate dienstverlening gegarandeerd in diverse domeinen. Indien nodig wordt ook een beroep gedaan op ervaren specialisten zodat de cliënt met de beste zorgen wordt omringd en hem een hoogstaande service wordt aangeboden.

Het kantoor biedt ook de mogelijkheid tot consultatie buiten de traditionele kantooruren.

Uw dossier in goede handen

Jan Cocquyt

Kennis en ervaring

Jan Cocquyt

De belangen van de cliënt centraal

Jan Cocquyt